Body Tanning - De veilige en effectieve manier om te bruinen

Geplaatst op 22-10-2022

Wist je dat je nu veilig en effectief bruin kunt worden zonder aan de zon te worden blootgesteld? Dat klopt - body tanning is het nieuwe alternatief voor traditionele bruiningsmethoden, en het wordt om een aantal redenen steeds populairder. Niet alleen is body tanning onmiddellijk en gemakkelijk (je kunt het altijd en overal doen), maar het is ook veel veiliger voor je huid. Geen schade meer door UV-straling - alleen een gezonde, goudbruine teint die er natuurlijk en prachtig uitziet.

Body Tanning - Hoe werkt het?

Body tanning is een proces waarbij een speciale oplossing gelijkmatig op de huid wordt aangebracht met behulp van een spuitpistool of airbrush. De oplossing bestaat uit dihydroxyaceton (DHA), dat een interactie aangaat met de eiwitten in de buitenste laag van de huid om een bruiningseffect te produceren. DHA wordt gewonnen uit plantaardige bronnen zoals suikerriet en bieten, en wordt al meer dan 40 jaar gebruikt in cosmetica. Het is volkomen veilig voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid.

De beste plek voor body tanning in Den Haag

Op zoek naar de beste plek voor body tanning in Den Haag? Kijk niet verder dan Blue Diamonds Health & Beauty club! Onze ervaren professionals geven u de perfecte bruining, aangepast aan uw individuele behoeften. Wij gebruiken alleen oplossingen en apparatuur van de hoogste kwaliteit, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de best mogelijke resultaten krijgt. Kom vandaag nog langs en ervaar het zelf!

Blue Diamonds Health & Beauty club